Φορτώνει...
Του αρέσουν 0 αρχεία
8 σχόλια
0 βίντεο
0 Ανεβάσματα
0 ακόλουθοι
  • Default

    @Hunk I've also tried that method i've deleted all and still the same error still exist.

    16 Απρίλιος 2019
  • Default

    @Hunk I'm using Native UI version 1.7 still same error.

    [11:49:11] [DEBUG] Created script domain 'ScriptDomain_CE80D31B' with v2.10.6.
    [11:49:11] [DEBUG] Loading scripts from 'C:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V\scripts' into script domain 'ScriptDomain_CE80D31B' ...
    [11:49:11] [INFO] Loading assembly 'GearShiftingAnim.dll' ...
    [11:49:12] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'GearShiftingAnim.dll'.
    [11:49:12] [INFO] Loading assembly 'NativeUI.dll' ...
    [11:49:12] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'NativeUI.dll'.
    [11:49:12] [INFO] Loading assembly 'NAudio.dll' ...
    [11:49:13] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'NAudio.dll'.
    [11:49:13] [DEBUG] Starting 2 script(s) ...
    [11:49:13] [DEBUG] Instantiating script 'GearShiftingAnim.GearShiftingAnim' in script domain 'ScriptDomain_CE80D31B' ...
    [11:49:13] [DEBUG] Started script 'GearShiftingAnim.GearShiftingAnim'.
    [11:49:13] [DEBUG] Instantiating script 'NativeUI.BigMessageThread' in script domain 'ScriptDomain_CE80D31B' ...
    [11:49:13] [DEBUG] Started script 'NativeUI.BigMessageThread'.
    [11:49:14] [ERROR] Caught fatal unhandled exception:
    System.MissingMethodException: Method not found: '!!0[] System.Array.Empty()'.
    at GearShiftingAnim.GearShiftingAnim.OnTick(Object sender, EventArgs e)
    at GTA.Script.MainLoop()

    9 Απρίλιος 2019
  • Default

    @Hunk

    [14:12:41] [DEBUG] Created script domain 'ScriptDomain_C8739640' with v2.10.6.
    [14:12:41] [DEBUG] Loading scripts from 'C:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V\scripts' into script domain 'ScriptDomain_C8739640' ...
    [14:12:41] [INFO] Loading assembly 'GearShiftingAnim.dll' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'GearShiftingAnim.dll'.
    [14:12:41] [INFO] Loading assembly 'nativeui.dll' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'nativeui.dll'.
    [14:12:41] [INFO] Loading assembly 'NAudio.dll' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'NAudio.dll'.
    [14:12:41] [DEBUG] Starting 2 script(s) ...
    [14:12:41] [DEBUG] Instantiating script 'GearShiftingAnim.GearShiftingAnim' in script domain 'ScriptDomain_C8739640' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Started script 'GearShiftingAnim.GearShiftingAnim'.
    [14:12:41] [DEBUG] Instantiating script 'NativeUI.BigMessageThread' in script domain 'ScriptDomain_C8739640' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Started script 'NativeUI.BigMessageThread'.
    [14:12:41] [ERROR] Caught fatal unhandled exception:
    System.MissingMethodException: Method not found: '!!0[] System.Array.Empty()'.
    at GearShiftingAnim.GearShiftingAnim.OnTick(Object sender, EventArgs e)
    at GTA.Script.MainLoop()

    4 Απρίλιος 2019
  • Default

    @Hunk I'm using the latest version
    i've tried on different computer same version and it is working but in my laptop its not working anymore.

    also ive tried with no mods installed only yours same problem.

    2 Απρίλιος 2019
  • Default

    @Hunk Only IKT mods but still not working...is their any possible solutions?

    1 Απρίλιος 2019
  • Default

    @Hunk I'm Not using ay add on cars
    I have only IKT mods

    1 Απρίλιος 2019
  • Default

    [14:12:41] [DEBUG] Created script domain 'ScriptDomain_C8739640' with v2.10.6.
    [14:12:41] [DEBUG] Loading scripts from 'C:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V\scripts' into script domain 'ScriptDomain_C8739640' ...
    [14:12:41] [INFO] Loading assembly 'GearShiftingAnim.dll' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'GearShiftingAnim.dll'.
    [14:12:41] [INFO] Loading assembly 'nativeui.dll' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Found 1 script(s) in 'nativeui.dll'.
    [14:12:41] [INFO] Loading assembly 'NAudio.dll' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Found 0 script(s) in 'NAudio.dll'.
    [14:12:41] [DEBUG] Starting 2 script(s) ...
    [14:12:41] [DEBUG] Instantiating script 'GearShiftingAnim.GearShiftingAnim' in script domain 'ScriptDomain_C8739640' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Started script 'GearShiftingAnim.GearShiftingAnim'.
    [14:12:41] [DEBUG] Instantiating script 'NativeUI.BigMessageThread' in script domain 'ScriptDomain_C8739640' ...
    [14:12:41] [DEBUG] Started script 'NativeUI.BigMessageThread'.
    [14:12:41] [ERROR] Caught fatal unhandled exception:
    System.MissingMethodException: Method not found: '!!0[] System.Array.Empty()'.
    at GearShiftingAnim.GearShiftingAnim.OnTick(Object sender, EventArgs e)
    at GTA.Script.MainLoop()

    -->STILL NOT WORKING, I HAVE ONLY IKT MODS INSTALLED IS THEIR ANY CONFLICT?

    25 Δεκέμβριος 2018
  • Default

    Mod not working upon checking logs says
    method not found : 0[] ...
    im on the latest version of gta V

    30 Αύγουστος 2018