Φορτώνει...
Του αρέσουν 9 αρχεία
100 σχόλια
0 βίντεο
0 Ανεβάσματα
1 ακόλουθος
  • 35a45a gtav profile

    @ikt Love it!!! Thank you for the update! Keep on goin'

    12 Αύγουστος 2019
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL As I sad my old cars don't work with the new version (0 cars loaded), but anyway I'll start from scratch... it's just a nice one :D Thank you for the awesome mod!!!

    10 Αύγουστος 2019
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL ...maybe I missid it, but all my cars of the previous version don't work (0 Cars loaded)

    10 Αύγουστος 2019
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL Hi, thank you for your replay - greatest mod by the way!

    26 Ιούνιος 2019
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL Hi there! Have a simple problem, if I start the game or refresh the mods, I have a red dot/blip on a car therefore I can't open it, always locked and doesn't respond (no window with "press xxx to unlock") If I add a car, then the red blip moves to another car, weard stuff... Can I change something in .cfg files to make it work? Thanks a lot!

    25 Ιούνιος 2019
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL Hi there, have the same problem as PixelPlays, can't unlock cars anymore. Doesn't matter if its a new stolen car or cars from an earlier saved file.

    13 Απρίλιος 2018
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL Hi there :) I just want to inform you about 2 issues. I have a big carpark in the City with 34 cars next to each other. All of them have different number plates (46EEK572 for example) and are saved with your older version.

    Firstly, when I refresh, the first car (the lowest in the alphabet) is shown with a red dot and I can't open it. When I delete the car (.cfg file) and refresh again, the next car in the alphabet is shown with a red dot - so it's always the first file/car in the explorer who has a red dot in the map.

    Secondly, I only have numbers in the filename (as in your old versions). When I save a car, you add the name of the car in front of the numbers, but after I refresh the car's gone. When I rename the file and delete the name of the car, only that the numbers remain, the car shows up again. Know what I mean? But that prob occurs not with all cars, problem cars for example are
    Reaper, Sentinel2, Specter2 and works with Cheetah, Hotknife, Kuruma. I hope I've made myself clear...

    15 Οκτώβριος 2017
  • 35a45a gtav profile

    @Cyron43 Crazy stuff... I uninstalled all my mods except yours without success. But as I reinstalled all mods from scratch (including yours), your mod also works fine now. It f...... works! :)) Great man!

    But still trying to figure out what caused the problem. If I had made anything wrong (files missing or I don't know what), that would occur an error in the log right? Pretty confused now... but ok, as long as it works ;) I apologize for interrupting you!

    15 Οκτώβριος 2017
  • 35a45a gtav profile

    @Cyron43 Thank you for checking! I always drive with the normal Franklin, nothing spawned :) I'm the only one, interessting... But I'll check your recommendations (removing other mods, change driver model) and give you report! Thank you for your feedback and effort!

    15 Οκτώβριος 2017
  • 35a45a gtav profile

    @ImNotMentaL Fair enough, I'm the one to thank you!

    15 Οκτώβριος 2017